keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Koloro kohta kasassaEnää muutama päivä lauantain esitykseen! Tänään tuli hieman mutkia matkaan, kun esiintymispaikkamme museolla peruuntui ja jouduimme etsimään uutta teokselle sopivaa tilaa. Sellainen löytyi onneksi raatihuoneelta vanhasta, arvokkaasta salista.
Muuten harjoitukset ovat sujuneet hyvin. Esityksen rakenne on saatu kasaan ja jokaiselle on löytynyt oma värinsä. Muutamana päivänä olemme käyneet kirpparilla etsimässä väreihin ja rooleihin sopivia vaatteita ja lisä-härpäkkeitä, kuten kukkia, joulukoristeita ja kravatteja.:) Ainakin itselläni selkeä rooli tuntui hahmottuvan kunnolla vasta, kun löysin oikeanlaiset vaatteet.
Kaikkien hahmot ovat ihanan salaperäisiä liikkumistapoineen ja väreineen. Olemme kummallisia luonnonhenkiä, jotka viuhtovat tuulena tilassa, kähertyvät toistensa ympärille juurakkona ja yhdistävät voimansa sytyttääkseen valtavan tuliroihun.
Toivottavasti kaikki menee hyvin ennen lauantaita, tekemistä ja hiomista on vielä jonkin verran. Mutta kyllä tästä hieno tulee, hyvä me! :)

-Justiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti