torstai 1. lokakuuta 2015

Joo no siis 4 viikkoa tässä menny nyt kun viikmeksi tänne joku kirjoitti, mun piti jo kirjoitta 2 viikko sitten mutta se vaan jäi. Mutta Annin viikon jälkeen meillä oli 2 viikkoa Elinan kanssa, tuli tanssittua nykytanssia, jazzia, improvisaatiota ja meillä oli myös kehonhuoltoa. Nautin tosi paljon Elinan kahesta viikosta, oli tosi kivaa. Nykytanssissa tehtiin paljon lattiarullauksia ja svingejä. Tehttin myös yks sarja jota harkattiin vähän enemmän, ja se näytettiin sit koulun semmosessa DO IT jutussa!

Elinan jälkeen kävi Antti Lähdesmäki, hän piti meille kinesiologiaa ja streettiä. Oli tosi kiva saada tanssia vähän streettiä. Antti oli tosi hyvä ja kiva opettaja, meillä oli tosi hauskaa tuneilla! Tosi inspiroiva myös!

Nämä kaksi viikkoa meillä on ollu Jaana Kovanen opettamassa! Meillä on ollu nykyä, jazzia, balettia ja kehonhuoltoa. Meillä oli tänään viimeinen tunti Jaanan kanssa ja pakko myöntää että olen ihan poikki. Jaanalla oli tosi kivoja sarjoja, ja just hyvin haasteita. Jäi kyllä tosi hyvä fiilis pälle näistä kahesta viikosta!Terveisin
Wilma 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti