maanantai 23. marraskuuta 2015

                                    - Syksy etenee ja niin myös opinnot -                                             23.11.2015
         Seuraavaksi vuorossa Giorgion Convertiton 2 viikkoa.  Teimme kivoja ja erittäin luovia tehtäviä Giorgion tunneilla. Ne todella auttoivat ymmärtämään koreografian rakentamista ja sitä, ettei se ole niin kauhean iso & vaikea asia, mitä olin luullut aiemmin. Pitää vain aloittaa ja käyttää mielikuvitustaan. 


         Vaikeimpia tehtäviä olivat tehtävät, joissa piti luoda koreografiaa ilman suunnittelua - vain liikkumalla pysähtymättä ja ajattelematta sen enempää - uskokaa tai älkää se on todella vaikeaa.. Niin ja sitten tällaisen koreografian muistaminen on vielä toinen juttu.

Tällä viikolla esitimme tuotoksiamme vähän väliä, niiden ei tarvinnut eikä kuulunut olla valmiita ja se oli helpotus. Esityksissä sai myös käyttää esineitä, asusteita taikka täysin eri esiintymistilaa. Unohtamatta musiikkia, joka sai itse valita tai olla käyttämättä lainkaan. 

Paineet alkavat pikkuhiljaa näkyä väsymyksen, turhautumisen ja sairastumisien johdosta. Eteenpäin mennään siitä huolimatta ,ja tällä viikolla (vk 47) keskitytään omien soolojen kehittämiseen. Alkuviikolla lähinnä kokeilimme kukin erilaisia tyylejä ja musiikkeja. Loppuviikosta keskityimme hiomaan ja muistamaan koreografiaa, kukin omaansa. Palautteita jaettiin puolin toisin ja esityksiä myös kuvattiin. Tunnelma oli jännittynyt ja samaan aikaan innostunut. 

Sitten esityspäivään. Paikaksi valittiin äänestyksellä auditorio, koska tunnelma olisi siellä juhlallisempi kuin Antinsalissa. Kaikki esiintyjät olivat panostaneet sooloihinsa 110% ja oli makeaa nähdä kaikki laittautuneina. Onhan se ihan eri juttu, kun Antinsalin treeneissä verkkareissa ilman meikkiä. :D Esitykset menivät upeasti, oli ilo seurata niitä, sillä kaikki olivat niin hienoja ja uniikkeja. 

Näihin 2 viikkoon on mahtunut paljon kaikkea. Onkin ihanaa, että seuraavalla viikolla ei tarvitse loihtia koreografioita vaan voi vain tehdä mitä sanotaan. :D 


Tästä on hyvä jatkaa! 

Terkuin, Suvi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti