maanantai 9. marraskuuta 2015

Kurssilaisena tanssilinjalla

JAZZTANSSI, BALETTI JA KEHONHUOLTO-KURSSI 2.-4.11.2015

Kolmen päivän tiiviskurssi oli kerrassaan ihana! Useamman vuoden olen haaveillut opiskelemisesta Keski-Pohjanmaan kansanopistossa ja viime vuonna viimeksi kyselin tanssilinjan opinnoista. Päätin vielä odottaa jonkin aikaa, koska neljäs poikani oli vielä niin pieni. Syksyllä ilokseni huomasin, että opistolla oli tarjolla myös tiiviskursseja. Tämä oli minulle oiva mahdollisuus kehittää itseäni ja osaamistani tanssin saralla, ilman että olen kokopäiväopiskelija.
Balettia olen tanssinut vähiten, mutta nyt tuli rutkasti uutta tietoa ja liikemateriaalia. Ensimmäinen päivä oli oikeaa shokkihoitoa tangolla ja sain tosissani tuskan hiki otsallani keskittyä, että pysyn mukana J  Toisena ja kolmantena päivänä tunsin jo itseni balleriinaksi ja kehitys oli mielestäni huikeaa.  Jazztanssissa olin enemmän mukavuusalueellani ja diagonaaliharjoitukset olivat mieleeni. Kurssi oli kaikkinensa hyvin monipuolinen ja innostava.  Kehonhuoltotunnit päivän lopuksi olivat mukavia rauhoittumisen hetkiä.
Kiitos siis ihanalle ja ammattitaitoiselle opettajalle  Jaana Kovaselle  sekä kanssatanssijoille. Oli ilo tutustua teihin kaikkiin J Joulukuun tiiviskurssille olen innolla tulossa taas mukaan!

Terkuin

Kaisu Sarkkinen , 37-vuotias kotiäiti Kalajoelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti