perjantai 25. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Olemme työskennelleet viimeiset 4viikkoa Milla Koistisen kanssa tekemässä pääproduktiotamme ja viime lauantaina pääsimme vihdoin esittämään proggiksen kokkolan konsevatoriolle. Hienot viikot huipentuivat hienoon esiintymis hetkeen! Kiitos kaikille mukana olleille! :)
Palataan vielä neljään viime viikkohin ja miten produktiomme syntyi.

Pidimme aina aamuisin tekniikka tunnin, jolla teimme pilatesta tai jooga lämmittelynä. Sitten siirryimme nykytanssiin, jossa teimme lattiasarjaa. Sarjamme koostuivat paljon swingiä hyödyntäen ja vartioiden sitä erilaisiin kierimisiin ja pyörimisiin. Lisäksi teimme niskan päällä ja käsiä hyödyntäen liikkeitä lattialla. Ihania sarjoja!
Välillä teimme lattian poikki erilaisia liikkeitä, joissa hyödynsimme käsiä antaen niille painoa erilaisilla liikkeillä.
Lopputunnista teimme loppukoreota. Koreoissamme oli erilaisia hyppyjä, piruettejä ja muuta nykytanssi liikekieltä. Koreoissa yritimme tehdä mahdollisimman isosti ja kevyesti liikettä sekä pitää painon alhaalla. Koreot oli mitä muutakaan kuin ihania ja oli ilo saada tanssia millan koreoita.
Ylipäätänsä oli mukavaa aamusta saada alle kunnon nykytanssitunti, josta oli hyvä jätkää itseasiaan eli proggikseemme.

Produktiomme perustui kuvataiteilija Agnes Martinin töihin. Martin käytti töissään paljon pakonomaista toistoa, ruudukoita ja monivivahteisia värejä. Näitä asioita Milla hyödynsi koreossa.
Kokeilimme proggis tunneilla erilaisia liikkeitä mm.erilaisia heilauksia ,lattialla tehtäviä liikkeitä sekä ns. tilttausta, jossa teimme voimaa hyödyntäen hidasta liikettä. Proggiksessamme oli ns. autistista liikkeessä, jossa liikettä varioidaan eri kokoihin ja dynamiikkoihin sekä toistoa,toistoa ja toistoa! Teimme myös 1-2 pvässä läpi menon ja kokeilimme erilaisia vaihtoehtoja produktio esitykseemme ja Milla muutti seuraavaan läpimenoon koreota ,miten näki parhaakseen muuttaa.
Lopulta saimme valmiiksi koreomme produktioon, jonka jlkn harjoittelimme sitä ja saimme aina läpimenon jlkn palautetta; mitä voi tehdä paremmin,mikä oli hyvää.
Henkilökohtaisesti tämä oli minulle hieno kokemus. Aluksi oli vaikeaa ymmärtää, mikä oli proggiksemme idea ja se tuntui oudolta, mutta lopulta ,kun se tajusi koko koreo ja kaikki kolahtivat minuun henkilökohtaisesti täysin ja olen suunattoman kiitollinen ,että sain olla mukana tässä!
Milla oli mahtava koreografi ja opettaja sekä upea tanssija. Milla opetti hyvin ja antoi palautetta tekemisestä. Saimme paljon hyviä vinkkejä omaan työskentelyyn jatkossakin. Tunneilla oli rento olo, jossa meillä oli myös paljon huumoria mukana ,mutta töitä tehtiin silti joka pvä. Kiitos Millalle upeista viikoista!

Kertakaikkiaan lyhyesti upea kokemus, joka jää ikuisesti mieleeni ja tällä hetkellä voi olla vain täynnä kiitollisuutta!


Hyvää loppu kevättä,
Ella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti