sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kolmas päivä Norjassa

Lauantai 29.3.2014

Aamu alkoi Jälki minussa -esityksen lopputanssin harjoituksilla, joka esitettiin Follo Folkehøgskolen oppilaille. Myös Follon tanssilinjalaisilla oli meille viisi upeaa esitystä näytettävänä, joista osa oli heidän omatekemiään. He näyttivät meille ryhmäesityksiä ja kaksi heistä tanssivat jopa oman soolonsa. Esitykset olivat täynnä iloa ja innokkuutta, eikä vauhtiakaan puuttunut!
Tanssiesitysten ja lounaan jälkeen lähdettiin taas tutustumaan ihanaan Osloon. Muutama tunti siinä sitten vierähti nähtävyyksiä kierrellessä. Ensimmäisenä saavuttiin Oslon kuninkaalliselle linnalle. Harmiksemme huomasimme, että linnan edessä ollut vartija olikin nainen. Ja täytyihän linnan ja vartijan edessä ottaa ryhmäkuva! Seuraavaksi suuntasimme kohti satamaa, jossa kiertelimme muuten vaan katselemassa paikkoja. Lämpimän sään vuoksi kaikki halusivat jäätelöä. Kävimme ostamassa satamassa sijainneesta jäätelökioskista jäätelöä, joka sattui olemaan italialaista. Oli muuten hyvää! :D Jäätelöiden jälkeen kävimme vielä Akershusin linnoituksella, jonka kiersimme sisältäpäin kokonaan ympäri. Alussa pysähdyimme linnoituksen muurille kuvaamaan ja ihailemaan maisemia. Lähdimme takaisin juna-asemalle ja pian junalla kohti Vestbytä. Ehdimme päivälliselle ja ruuaksi oli uuniperunaa ja salaattia.


Paljon oli ihmisiä liikkeellä lauantaina

Illalla oli vielä pieni hetki omaa aikaa hengailla yhdessä norjalaisten oppilaiden kanssa. Paljon oli kävelyä yhden päivän aikana, jalat kipeiksi asti. Silti päivä oli aivan mahtava! Oli ihana nauttia auringosta ja lämpöä riitti ainakin +15 astetta!!

-Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti